SKINCARE

Klassieke gelaatsverzorging

Een klassieke gelaatsverzorging is een huidbehandeling die de poriën reinigt, dode huidcellen verwijdert en veelvoorkomende huidproblemen behandelt met een aangepast masker. Dit proces is bedoeld om gezichten te verjongen en te voeden, waardoor de huid er gezonder en jonger uitziet. Basic gezichtsbehandelingen reinigen de huid diep en kunnen helpen bij het bestrijden van bepaalde huidproblemen, zoals milde acne of droogheid. De behandelingen laten gezichten stralen en zijn doorgaans erg ontspannend, omdat ze een massagecomponent bevatten.

Door vele vervuilde luchtomstandigheden is het noodzakelijk om uw huid op regelmatige basis te verzorgen, zodat uw huid er door de jaren heen en toekomst gericht nog altijd stralend en fris uitziet. Uw huid is immers letterlijk blootgesteld aan alle stoffen en aan luchtvervuiling.

Cellcosmet gelaatsverzorging

De revitaliserende celbehandelingen van Cellcosmet en Cellmen zijn net als de high-tech horloges een wereldberoemd Zwitsers fenomeen.

Beroemdheden uit de hele wereld genieten van de verjongende effecten van deze preventieve behandeling die hen in topvorm houdt. Het Cellap laboratorium in Zwitserland heeft unieke ervaringen met de toepassing van deze revitalisatiemethode op de huid. Wetenschappelijk onderzoek heeft geresulteerd in Cellcosmet en Cellmen, unieke huidverzorgingsproducten met een revolutionaire formule op basis van cellen. Een perfect beheerste strategie tegen veroudering. Omdat de identiteit van een vrouwenhuid anders is dan die van een mannenhuid, bestaan de verzorgingsproducten uit het gamma CELCOSMET,dat speciaal ontwikkeld is voor de vrouw,en het gamma CELLMEN, dat speciaal ontwikkeld is voor de man,uitsluitend uit doelgerichte verzorgingsproducten die het volgende respecteren:

* De fysiologische leeftijd van de huid * Haar specifieke behoeften

GENEO+™

Geneo is het ultieme gezichtsbehandelplatform voor het bereiken van een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid.

Geneo biedt een unieke, drie-in-één gezichtsbehandeling die zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de huid werkt en combineert klinisch bewezen behandelingen die de natuurlijke vernieuwing en aanvulling van de huid stimuleren.


Geneo behandelingen kunnen worden aangeboden aan een breed scala van huidtypen, leeftijden en behoeften, waardoor het een perfecte oplossing is voor doorlopend onderhoud van de huid en voor gerichte behandelingen van specifieke huidaandoeningen.


Panestetic

Sinekron

Verwijderd talg en onzuiverheden

Dermopeel

Lymfedrainage en micro-dermabrasie

Zoner

Stimuleert aanmaak van collageen

Mesoestetic Behandelingen

"De meest efficiënte depigmenterende behandeling ter wereld. Meer dan een miljoen tevreden cliënten met uitzonderlijke resultaten".

Pigmentatieproblemen zijn een groeiend, wereldwijd probleem; ze treffen meer dan 90% van de volwassenen ouder dan 50 jaar. Ongeacht de huidskleur zijn ze een belangrijk probleem vanwege hun onaantrekkelijke uiterlijk en negatieve psychologische en emotionele impact, die de kwaliteit van leven aantasten.

Hyperpigmentatie van de huid wordt veroorzaakt door een abnormale productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huidskleur, en is een gevolg van ongecontroleerde, plaatselijke overproductie van melanine door de melanocyten, waardoor een onregelmatige huidskleur en donkere vlekken ontstaan.